Fietspad Dijkweg

Ontwikkelingen van fietspaden in het Westland

Naaldwijk/Honselersdijk

oversteek Dijkweg Dreeslaan

Eén van de drukste fietspaden in het Westland ligt aan de Dijkweg tussen Naaldwijk en Honselersdijk. Onlangs zijn er enkele losliggende tegels vastgelegd maar dit is niet voldoende, over het algemeen genomen is het fietspad toe aan een nieuw wegdek. Veel ouders met fietsende schoolkinderen maken zich zorgen ten aanzien van de oversteek Dijkweg – Dreeslaan. Er zijn twee scholen in de Pijlentuinen wijk. Wachtende fietsers moeten na het opstappen tegen een brug op rijden. En er is op dit punt een groot verkeersaanbod. Fietsersbond Westland gaat dit aankaarten bij de Gemeente Westland. Helaas is dat niet de enige gevaarlijke oversteek met name voor kinderen. Fietsersbond Westland wil deze zorgwekkende situaties zoveel mogelijk in kaart brengen de komende tijd. Hulp van attente lezers wordt op prijs gesteld! U kunt mailen naar [email protected] of bellen met 06-82544053.

Categorieën