Gezocht: Westlandse Fietsheld 2020

Fietsersbond Westland is op zoek naar de echte Westlandse Fietsheld 2020

foto fietser van het jaar

Voor de eerste keer organiseert Fietsersbond Westland de actie ‘Westlandse Fietsheld’. Het doel is om een fanatieke fietser in het zonnetje te zetten. De oproep aan alle inwoners van het Westland is een fanatieke fietser aan te melden bij de Fietsersbond Westland. Het hoeft echt niet per se iemand te zijn die hele dagen op de racefiets door de gemeente toert; ook juist mensen die gewoon alles met de fiets doen, of een ludieke fietsactie hebben opgezet afgelopen jaar. Misschien werk je op een bedrijventerrein en ga je het hele jaar met de fiets naar het werk? Misschien werk je in de zorg en heb je een collega die ondanks alle drukke diensten ook als het regent gewoon met de fiets op het werk verschijnt? De boodschap lijkt ons duidelijk.

De prijswinnaar ontvangt, naast de eer om een jaar lang de titel ‘Westlandse Fietsheld’ te dragen, een mooi prijzenpakket. Deelnemen kan t/m 31 december, de uitreiking vindt begin 2021 plaats, uiteraard coronaproof.

Aanmelden die Westlandse Fietsheld 2020! Stuur een e-mail voor 31 december a.s. naar [email protected] en omschrijf in een paar zinnen waarom juist jij of de persoon die je wilt opgeven, in aanmerking komt.

Categorieën