Gestolen fietsen op Slag Beukel

gestolen-fiets-voorkomen

Al geruime tijd zijn e-bikes op Slag Beukel aan het strand in ‘s-Gravenzande helaas niet meer veilig. Criminelen zien kans regelmatig hun kans schoon omdat bewaking daar ontbreekt. Fietsersbond Westland heeft de verantwoordelijke wethouder Pieter Varekamp gevraagd om bewaking en daarbij een begroting geleverd samen met Biesieklette en de organisatie Patijnenburg. Na zes weken ontving Fietsersbond Westland een reactie van de gemeente dat het idee wordt meegenomen in de Kustvisie.

Teleurgesteld hebben wij toen opnieuw contact gezocht met de wethouder en onze bezorgdheid uitgesproken dat dit probleem op de lange baan zou worden geschoven. De Kustvisie is al jaren een voortslepende discussie waar geen einde aan komt. Wethouder Varekamp onderneemt opnieuw intern actie. Nu is de zomer bijna teneinde en is het wachten op een bewaakte stalling in de zomer van 2022.

Lees meer op de website van Westland Verstandig.

Categorieën