Terugblik 2021

Brief aan de leden

westland_liggend

Beste leden,

Samen met jou kijken we terug op het afgelopen jaar en vooruit naar het nieuwe.

Een jaar dat wederom in het teken stond van corona. Wat hadden we dat allemaal graag anders gezien. Corona heeft niet alleen de samenleving op zijn kop gezet, maar het meest getroffen zijn de mensen die corona aan den lijve hebben ondervonden. Of de mensen die corona bij familie of naasten hebben meegemaakt.

Gelukkig was er ook goed nieuws. Dat kan voor iedereen anders zijn; een vooruitzicht op een nieuwe fietsburgemeester, de eerste achtentwintig inschrijvingen voor de titel “Westlandse fietser van het jaar 2021’ de realisatie van verschillende fiets-infrastructurele lobby’s en de uitrol van het nieuwe fietsplan voor MKB-bedrijven. Kortom, we zijn klaar voor de ALV in het nieuwe jaar.

Ook met de organisatie is het afgelopen jaar, ondanks de pandemie, crescendo gegaan. Het periodiek overleg met de wethouder en ambtenaren heeft succes. Het beleidsplan is, met dank aan de Fietsersbond NL, heel goed uitvoerbaar gebleken. De zoektocht naar vrijwilligers is een volgende uitdaging. Dat alles gebeurt met datzelfde doel: veilig en comfortabel kunnen fietsen voor een leefbaar, gezond en actief Westland én aan fietsgeluk voor iedereen.

Terugkijkend op 2021 zien we dat er veel samenwerking is geweest en is er ook een basis gelegd bij de beslissers in de gemeente Westland. We hebben veel geleerd van elkaar en dat is precies de weg die we willen volgen.

Samen met jou kijken we vooruit naar het nieuwe jaar!

Bedankt voor je steun en gezellige feestdagen gewenst!

Met sportieve fietsgroet,
Namens het bestuur

Frans Visee
Voorzitter

Categorieën